top of page

πνευμονολόγος στο σπίτι,γιατρός στο σπίτι,κατοικον ιατρική επισκεψη,SOS ιατροί,home care,ygeiastospiti,doctoranytime,πνευμονολόγοι εοπυυ

Στη σελίδα αυτή θα βρείτε επιστημονική ενημέρωση για άσθμα, ΧΑΠ, διάμεσες πνευμονοπάθειες (ILD) και πλήρη λειτουργικό έλεγχο αναπνοής στον Πειραιά.

Αντιγριππικός εμβολιασμός-Εμβολιασμός για τον πνευμονιόκοκκο


vaccines.jpg

O ετήσιος αντιγριππικός εμβολιασμός των ευπαθών ομάδων (άτομα άνω των 65, χρόνιοι πάσχοντες, επαγγελματίες υγείας) προστατεύει από τις επιπλοκές της γρίππης, την πνευμονία τη σήψη και την πολυοργανική ανεπάρκεια που μπορεί να οδηγήσουν στον θάνατο. Οι ίδιες ομάδες πληθυσμού πρέπει να εμβολιάζονται και έναντι του πνευμονιόκοκκου κάθε 5 χρόνια για την αποφυγή βαρείας μικροβιακής πνευμονίας.

Ο εμβολιασμός πραγματοποιείται τους φθινοπωρινούς μήνες ώστε να υπάρξει ουσιαστική προστασία κατά την περίοδο του χειμώνα που υπάρχει έξαρση των κρουσμάτων γρίππης.Ενημερωθείτε από τον πνευμονολόγο σας.

 
 
 

Σχόλια


Εργαστήριο Λειτουργικού Ελέγχου Αναπνοής

Ηρώων Πολυτεχνείου 67, τκ:18536 , ΠΕΙΡΑΙΑΣ (Τερψιθέα)

     2110171274, info@isaakidis-pneumo.gr

© 2026 Γαβριήλ Αρ. Ισαακίδης – All rights reserved

Εξειδίκευση σε ΧΑΠ, άσθμα και διάμεσα πνευμονικά νοσήματα (DLCO, FeNO)και στην υπνική άπνοια με μελετη ύπνου στο σπίτι

  • X
  • Instagram
  • Facebook
  • LinkedIn
  • YouTube
  • TikTok
bottom of page